Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies.

Opinie hoteli

Kanárské ostrovy, Puerto De Santiago (City)

Barcelo Santiago

100 %
  • Sylwia G.
  • 26.4. 2017 - 3.5.2017
Wycieczki do hoteli

Byliśmy bardzo zadowoleni z kompleksowej usługi

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 90 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 70 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Titanic Resort & Aqua Park

100 %
  • Marcin G.
  • 7.2. 2018 - 14.2.2018
Wycieczki do hoteli

Super hotel. Dużo rozrywek. Baseny, zjeżdżalnie, rafting, wodny plac zabaw. Plaża 5 min jazdy busem, co 30 min. W morzu mała rafa. Jedzenie dobre ale nie tak dużo i dobrego jak w Turcji. Polecam

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Thajsko, Choeng Mon Beach

The Imperial Boat House Beach Resort

90 %
  • Ewa S.
  • 24.1. 2018 - 6.2.2018
Wycieczki do hoteli

Wykupilismy 12 dniowy pobyt w hotelu Imperial Boat House.Czytajac potem duzo negatywnych opini na temat hotelu obawialismy sie co w nim  zastaniemy.Do hotelu dotarlismy wieczorem.Pierwsze wrazenia jak i pozniejsze byly bardzo przyjemne.Hotel jest pieknie podswietlony i ma piekny ogrod z zadbana i bujna  roslinnoscia oraz mnostwem palm kokosowych.Widac jak codziennie pracownicy dbaja o niego.Wykupilsmy pokoj typu Premier i to byl swietny wybor.Mieszkalismy na 1pietrze  i mielismy piekny widok na baseny hotelowe i palmy.Pokoj byl bardzo dobry mial wygodne duze łożko, czyste nowe , biale reczniki i piekna lazienke.Nie ma sie do czego doczepic.No moze troche mocno zniszczona podloga ale to w niczym nie przeszkadzalo.Caly hotel ma swoj kameralny , tajski klimat i nie zalujemy wyboru pomimo obaw ktore posiadalismy. Nie rozumiem ludzi, ktorzy narzekaja na sniadania w tym hotelu.Sniadania byly bardzo dobre.Duzy wybor ( nalesniki, omlety, owoce , 4 tajskie dania na gorąco).Dodatkowo codziennie rano Tajski kucharz gotowal dla kazdego indywidualnie zupe tajska!Wszystko  bardzo smaczne.Plaza hotelowa byla bardzo przyjemna.Wspanialy czysty i cieply ocean. Bezpieczne zejscie do o ocanu. To co kwalifikuje sie do natychmiastowej wymiany to stare i popekane materace na lezakach plazowych oraz zniszczone i nieestetyczne,dziurawe parasole wraz z niektorymi zniszczonymi lezakami.Dodatkowo niektorzy pracownicy w restauracji sniadaniowej powinni dostac nowe, nie zszarzale stroje.Nie wspomne ze nie wypada aby przez caky nasz 12 dniowy pobyt kelnerka miala rozprute od wewnatrz spodnie !Na plazy mnostwo punktow z masazami i restauracjami.Najbardziej smakowalo nam jedzenie w restauracji plazowej Cristal.Hotelowa restauracja wg nas i gosci ktorych poznalismy jest bardzo droga.Przy hotelu na glownej ulicy sa restauracje , 2 sklepy spozywcze ,apteka.Jest tu bardzo cicho i spokojnie .Hotel posiada w dzien bezplatny transport do  gwarnego Cheweng .Wieczorem rowniez jest transport i odbior z Cheweng za 125 batow od osoby w jedna strone.Jest to wspaniale i niedrogie rozwiazanie, porownujac jak zdzieraja pieniadze tutejsi taksowkarze z turystow.Istna mafia taksowkowa!!!Szukajac kameralnosci i spokoju szczegolnie dla siebie i dzieci to hotel dyspinuje rowniez wspanialymi 2 basenami.Podsumowujac hotel jest wspanialy i ma tajski klimat.Roslinnosc w ogrodzie to po prostu bajka.Zawsze bywamy w hotelach 5 gwiazdkowych i ale ten 4 gwiazdkowy Imperial Boat House jest wspanialy.W hotelu mnostwo gosci Azjatowz Chin.Kazdy kto sie wacha i czyte zle opinie niech sam przyjedzie i sprawdzi.Bardzo polecamy ten hotel i pokoj Premier.Bylismy na moment w hotelu obok 5 gwiazdkowym i pomimo ze ma wyzszy standard nie zamienilibysmy go na Imperial Boat House .Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu i polecamy ten hotel.

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 90 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Titanic Resort & Aqua Park

80 %
  • Sylwia W.
  • 22.1. 2018 - 1.2.2018
Wycieczki do hoteli

Fajny hotelik w dobrej cenie

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 50 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 20 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Titanic Resort & Aqua Park

80 %
  • Sylwia W.
  • 22.1. 2018 - 1.2.2018
Wycieczki do hoteli

Fajny hotel w przystępnej cenie. Rewelacyjny aquapark, bardzo fajna i nienachalna obsługa. Jedynym słabym punktem jest wyżywienie - słabej jakości, monotonne.

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 60 %

    Pokój

  • 80 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 20 %

    Wyżywienie

Bali (Indonésie), Nusa Dua

Melia Bali & Garden Villas

100 %
  • Marek S.
  • 25.1. 2018 - 8.2.2018
Wycieczki do hoteli

Polecam wyjazd do hotelu Melia Bali w Nusa Dua

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 90 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Golf Del Sur (San Miguel)

Gema Aguamarina Golf - Appartements

100 %
  • URSZULA C.
  • 26.1. 2018 - 2.2.2018
Wycieczki do hoteli

jestem zadowolona

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 80 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Maroko, Sidi Bouzguia

LABRANDA Aqua Fun

90 %
  • Edyta K.
  • 30.1. 2018 - 6.2.2018
Wycieczki do hoteli

Bardzo polecamy i sami chętnie wrócimy

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Maroko, Sidi Bouzguia

LABRANDA Aqua Fun

90 %
  • Edyta K.
  • 30.1. 2018 - 6.2.2018
Wycieczki do hoteli

Hotel zgodny z opisem,poza pogodą która nie dopisała jest wszystko ok, chętnie tam wrócimy.

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Siva Grand Beach

90 %
  • Beata N.
  • 27.1. 2018 - 3.2.2018
Wycieczki do hoteli

Bardzo dobry hotel szczególnie skupiający się na wysokim standarcie serwisu. Piękna plaża i zieleń wokół hotelu, pokoje duże i ładne ale lekko przestarzałe. Jedyny minus to bardzo zła animacja której praktycznie nie było. Lokalizacja hotelu jest bardzo dobra.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 60 %

    Sport, rekreacja

  • 70 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Playa Castillo (Caleta de Fuste)

Aparthotel Caleta Garden

80 %
  • .
  • 27.1. 2018 - 6.2.2018
Wycieczki do hoteli

Pobyt nasz ogólnie b.udany /cena do jakości/za sprawą warunków w hotelu,obsługi szybko reagującej oraz posiłków.Minusem jest głośność i dominacja angielskich gości,którzy większość dnia "tankują" na all inclisive.Trochę chyba zaniżony standard hotelu - ja daję mu pełne,solidne 3 gwiazdy.

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 70 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Grand Seas Resort Hostmark

50 %
  • Violetta H.
  • 25.1. 2018 - 1.2.2018
Wycieczki do hoteli

Zimny basen to minus tego hotelu

  • 50 %

    Usługi hotelowe

  • 50 %

    Pokój

  • 50 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 50 %

    Wyżywienie

Kuba, Varadero

Gran Caribe Villa Tortuga

70 %
  • Robert N.
  • 19.1. 2018 - 30.1.2018
Wycieczki do hoteli

Hotel położony przy samej plaży, w bardzo dobrym miejscu. Hotel składa się z budynków z pokojami typu standard i kilku odnowionych budynków z pokojami typu superior. Pokoje typu standard nie spełniają standardu 3*, zdecydowanie poniżej. Zdecydowanie nie polecam. Jedynie pokoje typu superior wyglądają przyzwoicie. Jedzenie smaczne, duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża jedna z najładniejszych w okolicy. Animacje w hotelu przeciętne.

  • 60 %

    Usługi hotelowe

  • 70 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 70 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Costa Teguise

HD Beach Resort

100 %
  • Ewa A.
  • 21.2. 2017 - 28.2.2017
Wycieczki do hoteli

Przytulny hotel w urokliwym miejscu

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 80 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Egypt, Marsa Alam

Magic Tulip Resort

100 %
  • Marta O.
  • 25.1. 2018 - 1.2.2018
Wycieczki do hoteli

Super hotel, świetne animacje, obsługa bardzo miła, czysto

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 70 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Jaz Aquamarine Resort

90 %
  • Krzysztof K.
  • 25.1. 2018 - 1.2.2018
Wycieczki do hoteli

Byliśmy w tym hotelu trzeci raz.To chyba najlepsza recenzja

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 60 %

    Pokój

  • 60 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Playa del Ingles

Rondo

100 %
  • Janusz G.
  • 17.1. 2018 - 28.1.2018
Wycieczki do hoteli

Hotel schludny, miła obsługa, ciepła atmosfera.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 80 %

    Sport, rekreacja

  • 50 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Playa Blanca

Sandos Papagayo Beach Resort

100 %
  • PAWEŁ O.
  • 19.1. 2018 - 26.1.2018
Wycieczki do hoteli

Wspaniały, przestronny hotel z wieloma miejscami do odpoczynku.

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 80 %

    Plaża i okolice

  • 80 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Kuba, Guardalavaca

Paradisus Rio de Oro Resort & Spa - Erwachsenenhotel ab 18 J.

80 %
  • JERZY Z.
  • 10.12. 2017 - 7.1.2018
Wycieczki do hoteli

czysty hotel, dobra obsługa, dobre jedzenie ale brakowało dobrze przygotowanych warzyw, muzyka na żywo codziennie, AIRSTOP nie dostarczył przed wyjazdem dokumentów podróży i wizy kubańskiej. Nie zwrócił nam uwagi na zmianę czasu powrotu z urlopu, pracownicy Airstopu nie czują się odpowiedzialni za brak informacji o zmianie czasu powrotu z Kuby, 5 godzin opóźnienia samolotu z dominikany do Holguin.

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 80 %

    Sport, rekreacja

  • 50 %

    Wyżywienie

Egypt, Makadi Bay

Jaz Makadi Aquaviva

90 %
  • Paweł P.
  • 9.1. 2018 - 17.1.2018
Wycieczki do hoteli

Bardzo dobra obsługa hotelowa, zawsze pmocni, robią wszystko aby gość czuł się komfortowo. Odejmuje punty tylko za odległość do miasta i za zużyty sprzęt w lazience. Hotel rewelacyjny na pewno wroce.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 80 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie