Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies.

Opinie hoteli

Egypt, Hurghada

Le Pacha Resort

70 %
  • R. L.
  • 11.03 - 20.03.2020
Wycieczki do hoteli

Hotel w centrum miasta. Dobra baza służąca do codziennych wyjazdów nurkowych. Polecam.

  • 70 %

    Usługi hotelowe

  • 70 %

    Pokój

  • 70 %

    Plaża i okolice

  • 70 %

    Sport, rekreacja

  • 70 %

    Wyżywienie

Egypt, Marsa Alam

Novotel Marsa Alam

70 %
  • W. S.
  • 09.03 - 23.03.2020
Wycieczki do hoteli

Hotel ok z ładną plażą i bardzo ładną rafą

  • 70 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 70 %

    Sport, rekreacja

  • 70 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Puerto De La Cruz

Diamante Suites

10 %
  • D. P.
  • 10.03 - 19.03.2020
Wycieczki do hoteli

Przklops. Ogromna nieodpowiedzialność biura podróży. Wysłać na wycieczm w czasie pandemi zapewniając że nic się nie dzieje.

  • 10 %

    Usługi hotelowe

  • 10 %

    Pokój

  • 10 %

    Plaża i okolice

  • 10 %

    Sport, rekreacja

  • 10 %

    Wyżywienie

Egypt, Marsa Alam

Albatros Sea World Marsa Alam

100 %
  • K. K.
  • 23.02 - 03.03.2020
Wycieczki do hoteli

Byliśmy w tym hotelu drugi raz i na pewno nie ostatni,to chyba najlepsza recenzja.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 70 %

    Plaża i okolice

  • 70 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Kuba, Cayo Coco

Iberostar Mojito

80 %
  • A. K.
  • 12.03 - 17.03.2020
Zakwaterowanie w hotelu

Hotel bardzo duży, na dużym terenie, przestrzenny. Częściowo odremontowany.

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 80 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Maroko, Agadir

Iberostar Founty Beach

90 %
  • M. W.
  • 08.03 - 14.03.2020
Zakwaterowanie w hotelu

Genialny hotel!

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 90 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Maroko, Agadir

Iberostar Founty Beach

90 %
  • M. W.
  • 08.03 - 14.03.2020
Zakwaterowanie w hotelu

Bardzo fajny hotel!

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Maroko, Agadir

Iberostar Founty Beach

90 %
  • M. W.
  • 08.03 - 14.03.2020
Zakwaterowanie w hotelu

Super hotel!

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 90 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Playa del Ingles

Corona Roja

90 %
  • W. D.
  • 27.02 - 12.03.2020
Zakwaterowanie w hotelu

To mój drugi pobyt w tym hotelu. I po raz drugi miałem szczęście otrzymać pokój po całkowitym remoncie. Początkowo miła hiszpańska recepcjonistka próbowała wyciągnąć od nas 70 euro dopłaty za ten wyremontowany pokój ale po moim zdecydowanym sprzeciwie podjęła jednak decyzję ,że da go nam bez dopłaty:) A podobno przysługiwał nam wg zamówienia większy tzw. apartament. Miałem okazję zobaczyć taki apartament i.....Chwała tej Pani za swoją uprzejmość gdyż te pokoje przed renowacją są bardzo nadgryzione zębem czasu i spędzenie w takim standardzie 2 tygodni nie byłoby zbyt przyjemne :)Śniadania codzienne to samo ale spory wybór. Kilka rodzajów kawy i soków. Kolacje w miarę urozmaicone. Sporo ryb, sałatek, dań mięsnych. Lokalizacja jak dla mnie idealna choć do centrum trzeba przejść się ok 20 minut. Na Gran Canarii byłem 15-ty raz i na pewno nie ostatni. Tak więc zapewne Corona Roja będzie brana pod uwagę przy planowaniu kolejnego wypadu

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Kanárské ostrovy, Costa Calma (Playa Barca)

Melia Fuerteventura

70 %
  • T. T.
  • 03.03 - 10.03.2020
Zakwaterowanie w hotelu

Hotel w świetnej lokalizacji, dużo miejsca nad basenem, dużo leżaków. Pokój z widokiem na morze sam w sobie OK, sam widok nie do końca bo mieliśmy też widok na kominy. Słabe jedzenie.

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 40 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Hawaii Riviera Aqua Park Resort

60 %
  • A. M.
  • 02.03 - 09.03.2020
Wycieczki do hoteli

Jedzenie dobre wybór duży ale totalne ośmieszanie z alkoholami nie dość że rozcienczone to jeszcze barmani byli non stop kontrolowanie żeby lać 10ml i max dwa na osobe

  • 40 %

    Usługi hotelowe

  • 70 %

    Pokój

  • 70 %

    Plaża i okolice

  • 70 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Polsko, Karpacz

Golebiewski Karpacz

90 %
  • M. K.
  • 06.03 - 08.03.2020
Zakwaterowanie w hotelu

hotel godny polecenia

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 90 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Turecko, Kumköy

Side Star Elegance

70 %
  • E. O.
  • 28.02 - 06.03.2020
Wycieczki do hoteli

hotel położony w pięknej okolicy Side . .Z piękną promenada prowadząca do Anik Side ,pokoje ładne,restauracja- jedzenie urozmaicone

  • 70 %

    Usługi hotelowe

  • 70 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 50 %

    Sport, rekreacja

  • 70 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Titanic Palace

80 %
  • G. W.
  • 17.01 - 31.01.2020
Wycieczki do hoteli

Pobyt byłby bardzo udany, gdyby nie to, że codziennie walczyliśmy na dyskotece o normalną muzykę do tańca. DJ uparcie grał muzykę klubową i to taką naprawdę ciężką. Nie była to tylko nasza opinia. byliśmy 2 tygodnie i w tym czasie na parkiet nie wychodził nikt. Mało tego, zaraz po animacjach klub pustoszał w zastraszającym tempie. Podobno bywa tam też inny DJ, który gra inaczej, niestety my na niego nie trafiliśmy. Dodam, że dla nas to bardzo ważny punkt urlopu, uwielbiamy tańczyć, niestety w tym hotelu nie udało nam się przez całe 14 dni.....

  • 30 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 90 %

    Plaża i okolice

  • 80 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Egypt, Nabq Bay

Aurora Oriental Resort

100 %
  • W. S.
  • 27.02 - 05.03.2020
Wycieczki do hoteli

Bardzo dobry hotel z piękną dużą i piaszczysta plażą, miła obsługa i komfortowy pokój wokół zadbany ogród. Polecam.

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Mauricius, Belle Mare d´ Eau Douce (Flacq)

COOEE Solana Beach - Adults only

90 %
  • J. W.
  • 21.02 - 03.03.2020
Wycieczki do hoteli

Bardzo udane wakacje.

  • 80 %

    Usługi hotelowe

  • 80 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 80 %

    Wyżywienie

Egypt, Port Ghalib

Port Ghalib Resort

100 %
  • U. C.
  • 23.02 - 01.03.2020
Wycieczki do hoteli

pod każźdym względem jestem zadowolona!

  • 100 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 100 %

    Sport, rekreacja

  • 100 %

    Wyżywienie

Turecko, Alanya

Grand Atilla

90 %
  • A. S.
  • 26.02 - 01.03.2020
Wycieczki do hoteli

Skromnie, ale bardzo czysto i schludnie. Polecam ????

  • 90 %

    Usługi hotelowe

  • 100 %

    Pokój

  • 100 %

    Plaża i okolice

  • 90 %

    Sport, rekreacja

  • 90 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Pharaoh Azur Resort

70 %
  • J. C.
  • 19.02 - 26.02.2020
Wycieczki do hoteli

monotonne jedzenie, miła i pomocna obsługa hotelu

  • 70 %

    Usługi hotelowe

  • 60 %

    Pokój

  • 70 %

    Plaża i okolice

  • 80 %

    Sport, rekreacja

  • 50 %

    Wyżywienie

Egypt, Hurghada

Empire Beach Resort

10 %
  • K. K.
  • 21.02 - 28.02.2020
Wycieczki do hoteli

Obsługa bardzo miła. Resort słaby. Bardzo słaby. Brakowało nawet żelu pod prysznic że o suszarce do włosów nie wspomnę. Snack bary to ściema, kanapki na zimno oraz podrabiana egipska coca cola. Nigdy więcej.

  • 10 %

    Usługi hotelowe

  • 10 %

    Pokój

  • 10 %

    Plaża i okolice

  • 10 %

    Sport, rekreacja

  • 20 %

    Wyżywienie